Kronebehandling – Altid af højeste kvalitet

Hos Hvidtand udfører vi alle former for protese-, bro- og kronebehandling

Der kan være mange årsager til, at det er nødvendigt med en kronebehandling, uanset hvordan skaden er opstået, kan du være sikker på en topprofessionel og kompetent behandling – naturligvis udført med de bedste og mest holdbare materialer.

  • Ved kronebehandling udfører vi guldkroner, metalforstærkede porcelænskroner samt helkeramiske kroner såsom zirkonium- og emax-kroner
  • Ved tandbro benytter vi metalkeramik eller helkeramiske fortandsbroer og æts-broer.
  • Herudover tilbyder vi også konus-konstruktioner, hybridproteser, unitors, delproteser og helproteser.

Individuel rådgivning – Kronebehandling hos Hvidtand

Når du bestiller en behandling hos Hvidtand, kan du være sikker på en personlig og nærværende service. Vi sætter os grundigt ind i din situation og afdækker dine behov, så du får den bedste og mest dækkende behandling.

Derfor er vores kronebehandling også individuelt tilrettelagt, da der kan være forskellige ting, der er værd at have fokus på. Hvilken tandkrone du har behov for, afhænger eksempelvis af, hvor i munden den skal placeres. Vi rådgiver dig individuelt ved kronebehandling ud fra blandt andet:

  • Funktion
  • Holdbarhed
  • Udseende
  • Visuel fremtoning

Hos Hvidtand har vi både fokus på kvalitet og tryghed. Derfor bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter, og vi sørger altid for at sætte dig godt ind i behandlingen inden start.

Hvordan foregår en kronebehandling

Når vi foretager en kronebehandling er der tale om en hel eller en delvis erstatning af en naturlig tandkrone. I de fleste tilfælde udføres kronebehandlingen som en “hætte”, der påsættes og omslutter den bevarede del af tanden. Kronebehandling er nødvendigt når der er for lidt tandsubstans tilbage til, at man kan foretage en holdbar fyldning, eller når tanden er meget svækket og ikke vil kunne modstå tyggetrykket uden at knække.

Hos Hvidtand har vi lang erfaring med at udførsel af kronebehandlinger og oplever stor tilfredshed med vores arbejde blandt patienter.

Efter en kronebehandling vil du ikke kunne se forskel på kronen og naturlige tænder, da materialet til forveksling ligner en naturlig tand. Når vi fremstiller tanden, så sørger vi også for at tanden passer til dit tandsæt, så du heller ikke vil kunne mærke forskel.

Vi udfører alle kronebehandlinger med nyt moderne udstyr., og opnår på den måde altid resultater af høj kvalitet. Du kan på Tandlægeforeningens hjemmeside også se, hvordan tænderne ser ud før og efter krone-og brobehandling.

Tiden efter behandlingen

Vi anbefaler altid omhyggelig pleje af dine tænder, uanset om du har en krone eller ej. Det er vigtigt at du holder dine tænder rene ved at børste dem omhyggeligt og bruge tandtråd.

På den måde kan du være mere sikker på, at der ikke sætter sig madrester omkring kronen. Du kan altid få gode råd fra tandlægen efter din behandling, hvis du er i tvivl om, hvordan du nemmest holder tandkronen ren.

Få et tilbud på kronebehandling – Krone på tand

Tandbro, kronebehandling på tand eller protese? Ring til Hvidtand på +45 36 75 07 77 eller book en tid her på siden. I første omgang vil vi undersøge den skadede tand og finde frem til den løsning, der passer bedst til netop dig. Herefter vil vi give dig et prisoverslag, så du ved, hvad behandlingen kommer til at koste.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken!

Book tid til professionel tandlæge og protese-behandling