Professionel tandlæge Rødovre –
Giv dine tænder den bedste behandling

Har du brug for en kompetent tandlæge i Rødovre?

Hvidtand er en tandlægeklinik nær Rødovre placeret i Hvidovre Stationscentre med stor erfaring inden for professionel tandpleje- og behandling. Vi er et komplet hus, der kan varetage både basistandbehandlinger og komplicerede tandoperationer.

Vi har en specialtandlæge ansat i klinikken, så du behøver kun at henvende dig et sted. Få flere informationer om vores services og behandlinger her på siden.

Kontakt os

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 36 75 07 77, hvis du har spørgsmål til dine tandproblemer, eller hvis du ønsker at bestille tid. Tidsbestillingen kan også klares nemt og enkelt online.

Tandlæge nær Rødovre? Kompetent tandklinik står klar

Et jævnligt besøg ved tandlægen er vigtigt for at bibeholde smukke og sunde tænder – og samtidigt også forebygge tandsygdomme. Hos Hvidtand udfører vi alle former for tandbehandling, så uanset om det er ved at være tid til det obligatoriske besøg, eller du står med et problem her og nu, står vi klar til at hjælpe dig. I klinikken kan vi hjælpe med:

Få akuthjælp hos tandlæge Rødovre

Hvis du oplever smerter i dine tænder, eller er plaget af andre gener, skal du kontakte vores tandklinik nær Rødovre hurtigst muligt.

Hvis du taler med os før kl. 9 på en hverdag finder vi en akut tid til dig samme dag. Her sørger vi naturligvis for at undersøge dig grundigt og når vi har fundet en diagnose, lægger vi en plan i samarbejde med dig – det er nemlig vigtigt for os, at du er tryg under hele processen.

Hvis du skulle være så uheldigt at opleve akutte problemer med dine tænder eller i din mundhule vil vi på dagen opstarte den nødvendige behandling for bedst muligt at afhjælpe dine gener. I nogle tilfælde skal du have en ny tid for at behandlingen kan laves helt færdig eller for at følge op på din situation.

Moderne udstyr sikrer den bedste behandling

Hos Hvidtand får du altid den mest optimale behandling med markedets mest moderne udstyr. Hvis du får brug for en krone eller en bro kan vi lave en digital 3D scanning med den prisvindende og danskproducerede TRIOS scanner.

Med TRIOS scanneren får du en utrolig god præcision til din nye krone eller bro og du slipper samtidig for at få aftryksmateriale i munden.

Skulle du i løbet af dit liv få behov for vurdering af en slimhindeforandring, få lavet et implantat eller et andet mere avanceret, kirurgisk indgreb, kan vores specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi Lene Helsted hjælpe dig her på klinikken.

Behandling og diagnostik hos din tandlæge

Til behandlingsplanlægning og diagnostik har vi også mulighed for at tage et større røntgenbillede kaldet et panoramarøntgen (OP) i klinikken nær Rødovre. Et OP er uovertruffent til diagnostik af visdomstænder, som ikke er brudt helt frem i munden og har behov for kirurgisk fjernelse.

Derudover kan man se brud, slid på kæbeleddet og større forandring såsom cyster. Ved behandlingsplanlægning til implantater eller et større behandlingsbehov kan et OP give nødvendig information.

Til slut kan et OP også være et fornuftigt alternativ til almindelige røntgenbilleder, hvis du er meget plaget af svælgreflekser og ikke kan gennemføre at få taget almindelig røntgenbilleder uden at kaste op.

Den bedst tænkelige situation er selvfølgelig at du ikke får behov for noget af ovenstående, men hvis behovet opstår har vi ekspertisen til at hjælpe dig trygt igennem både ved små og store tandproblemer.


“Vi lægger stor vægt på at give vores patienter en omsorgsfuld, smertefri og grundig behandling, som tager udgangspunkt i den enkelte patients behov.”

Bestil tid – Din erfarne tandklinik nær Rødovre

Har du behov for en tandlæge nær Rødovre? Så kan du hurtigt bestille tid her på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i klinikken.