Om Tandlægerne –
Hvidovre Stationscenter 201

Tandklinikken blev etableret i 1939 på Hvidovrevej 92 og flyttede i 1978 til nye lokaler, Hvidovre StationsCenter 201, i det dengang nyåbnede center.
Vi ligger i den nordlige ende af Hvidovre, tæt på Rødovre, Vanløse, Brøndby og Valby.

Stor og moderne tandklinik i Hvidovre

Vi råder over 8 topmoderne behandlingsrum, hvor udstyret løbende vedligeholdes og udskiftes i takt med de krav, der stilles til en velfungerende klinik. Det er vigtigt for os at klinikken har de bedste og moderne materialer og udstyr og vi går højt op i at holde os fagligt på tæerne med mange årlige kurser.

Det gør vi får at kunne tilbyde den bedst mulige behandling til vores patienter, og det håber vi at du kan mærke. Vi har et mål om at patienterne, ligesom vores medarbejderne, har lyst til at være hos os i rigtig mange år.

Alsidig tandklinik med stor ekspertise

Vi er en alsidig tandklinik, der favner bredt, og som har stor ekspertise inden for alle typer tandbehandlinger. Vi har specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi Lene Helsted ugentligt på klinikken og kan dermed også udføre større kirurgi hvis behovet skulle opstå.

Vi er helt generelt optaget at at give dig en omhyggelig information og behandling, og selvom vi glæder os til at se dig, er vores fremmeste mål, at dine tænder holder sig så sunde at du sjældent har brug for os.


“Vi lægger stor vægt på at give vores patienter en omsorgsfuld, smertefri og grundig behandling, som tager udgangspunkt i den enkelte patients behov.”

Book tid til dit næste tandlægebesøg

Vi tilbyder vi alt fra det obligatoriske tandlægetjek og basistandbehandling til de mere avancerede kirurgiske indgreb samt kosmetiske tandbehandlinger. Vi er blandt de bedste tandlæger i Hvidovre.