Hvidtand – Erfaren tandlæge nær Valby

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren tandlæge nær Valby? Hvidtand er din professionelle tandlægeklinik i Hvidovre Stationscenter, der udfører alle former for tandbehandling – lige fra almindelig tandundersøgelse til kosmetisk tandpleje og avancerede behandlingsformer. Hos os kan du være sikker på en behagelig og tryg oplevelse, hvor der er fokus på dig og dine behov. Klinikken er naturligvis opdateret med nyeste udstyr, så vi kan tilbyde dig det ypperste inden for moderne tandbehandling. Velkommen til Hvidtand!

Har du brug for et tandeftersyn i nærmeste fremtid? Så ring til os på +45 36 75 07 77. Du kan desuden se et udsnit af vores priser her.

Tandlæge nær Valby – Hvad kan vi tilbyde?

Det er vigtigt at holde tænderne ved lige gennem livet. Med et jævnligt tandlægebesøg kan du forebygge tandproblemer og holde dine tænder sunde og stærke. Hos Hvidtand hjælper vi dig med at vedligeholde dine tænder og tandkød samt forebygge og behandle de to hyppigst forekommende tandsygdomme, nemlig Caries (huller i tænderne) og paradentose.

Vi kan hjælpe med:

Skræddersyet behandling til dig – Professionel tandlæge nær Valby

Har du et større behandlingsbehov kan vi tage et panorama-røntgen billede, der giver et overblik over alle dine tænder, din kæbe, bihuler og nervebaner. Vi undersøger dig grundigt og lægger en plan i samarbejde med dig. Vi tilbyder dig altid den mest optimale behandling og giver dig også alternative løsninger, så du får lige præcis den behandling, der passer til dig. ​

På tandklinikken har vi egen kirurg tilknyttet, så du ikke skal flere steder hen, hvis der eksempelvis er behov for en operation.

Bestil tid hos Hvid Tand

Står du i Valby og leder efter Tandlæge? Så er du velkommen til at ringe til os på +45 36 75 07 77, ligesom du også hurtigt kan bestille tid online.