Højt specialiseret tandkirurgi i København – Hvidtand

Har du brug for en specialtandlæge, som kan hjælpe med kirurgisk tandbehandling i København?

Hos Hvidtand tilbyder vi tandkirurgi i Hvidovre, København af høj kvalitet med fokus på service og tryghed. Vi tilbyder mange forskellige former for behandlinger inden for tandkirurgi. Læs med her og få mere at vide om dine muligheder.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på +45 36 75 07 77, hvis du har spørgsmål til en behandling, eller hvis du ønsker at bestille tid.

Alle former for tandkirurgi i København

Almindelig tandkirurgi hos os i København udføres af alle tandlæger i klinikken. Vanskeligere og mere avanceret kirurgisk tandbehandling samt indsættelse af implantater udføres også i vores klinik og udføres af specialtandlæge i tand-, mund og kæbekirurgi, Lene Helsted.

Tandkirurgi i København – Hvad tilbyder vi?

Som specialtandlæge i København kan vi tilbyde en bred vifte af behandlinger inden for tandkirurgi, blandt andet:

  • Fjernelse ad visdomstænder, cyster og rodspidser
  • Indsættelse af implantater og knogleopbygninger
  • Rodresektioner – Kirurgisk rodbehandling
  • Mundslimhindelidelser
  • Biopsi

Vi modtager også henvisninger fra andre tandlæger til ovenstående behandlinger.

Kvalitet er nøgleordet – kirurgisk tandbehandling i København

Hos Hvidtand sikrer vi et tilfredsstillende og holdbart resultat ved at fokusere på faglighed og høj kvalitet når vi udfører kirurgisk tandbehandling. Herudover er vi stærkt optagede af at sikre en klinik, hvor sterilitet og hygiejnen er helt i top for på den måde at minimere risikoen for infektioner.

Inden vi går i gang med selve behandlingen, sørger vi for at sætte dig godt ind i tingene, så du ved, hvad der skal foregå. Du vil også få et prisoverslag, så du slipper for en ubehagelig overraskelse, når regningen skal betales.

Bestil tid til kirurgisk tandbehandling

Er du på udkig efter en specialtandlæge eller kæbekirurg i København? Så kan du trygt og roligt vælge Hvidtand. Ring til os på +45 36 75 07 77 eller bestil tid her på siden.