Tandimplantat i København – Professionel implantatbehandling

Har du mistet eller knækket en tand?

Så er der kompetent hjælp af hente hos Hvidtand. Vi er nemlig et højtspecialiseret tandlægehus, der kan tilbyde alle former for tandbehandlinger – herunder også implantatbehandling. Hos os kan du forvente den bedste service og behandling, og vi benytter udelukkende materialer fra de mest anerkendte producenter. Nyt tandimplantat i København? Læs med her og få mere at vide om behandlingen.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 36 75 07 77 – her sidder vi både klar til at svare på dine spørgsmål og tage imod tidsbestillinger.

Implantat i København – Hvornår benyttes behandlingen?

En implantatbehandling tages i brug i situationer, hvor en bro eller en krone ikke er en mulighed. Et implantat er en kunstig tandrod, der er lavet af titanium.

Med et nyt tandimplantat hos os her i København får du et resultat, der fungerer helt som den naturlige tand. Det betyder eksempelvis, at du kan tygge din mad ligesom med naturlige tænder. Et tandimplantat kan erstatte en enkelt tand, ligesom mange implantatløsninger kan kobles sammen og erstatte flere tænder eller fastholde en protese.

Hos os udfører vi tandimplantaterne så æstetisk flotte, at man ikke se forskel på disse og dine naturlige tænder.

Tandimplantat i København af højeste kvalitet – Hvidtand

Hos Hvidtand har vi stor erfaring med implantatbehandling, og vi vægter kvalitet og faglighed højt i klinikken. Vi bruger derfor udelukkende det internationalt anerkendte implantatsystem, Dentsply/Astra Tech. Implantatsystemet er svensk, har været på markedet i over 30 år og er gennemtestet af uafhængige forskere, hvilket gør brugen af det både sikkert og veldokumenteret.

Implantatbehandlingen udføres på klinikken i samarbejde med vores specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi, mens den protetiske del (kronen) udføres af din sædvanlige tandlæge på klinikken.

Tandimplantat i København? Få den bedste implantatbehandling hos Hvidtand – book tid på +45 36 75 07 77 eller her på siden.