Få det smil du drømmer om med Litewire

Hos Hvidtand kan vi hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om

Vi kan med Litewire rette dine tænder til, så de kommer til at sidde smukt og ensartet i munden – behandlingen er målrettet de forreste tænder, netop dem, du smiler med.

Hos Hvidtand har vi stor erfaring inden for tandretning med Litewire, og vi har naturligvis en certificeret medarbejder, der har styr på alle teknikker og arbejdsgange. Læs mere om alle fordelene ved Litewire nedenfor.

Vil du i gang med din tandretning hurtigst muligt? Så ring til os på +45 36 75 07 77, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor du kan komme ind til en konsultation.

Effektiv tandretning med Litewire

Er Litewire den rigtige løsning for dig, kan du se frem til en typisk behandlingstid på blot seks måneder. Det svarer faktisk til den normale tid mellem to tandlægebesøg. LiteWire er altså en meget effektiv behandlingsform, når det kommer til professionel tandretning.

En Litewire bøjle er lavet af de bedste materialer, der både sikrer en lang holdbarhed og en høj grad af præcision. Løsningen er diskret, men ikke usynlig – Litewire benytter sig af komponenter i samme farvenuancer som dine tænder, hvilket gør løsningen meget lidt iøjenfaldende for dine omgivelser.

Med Litewire kan du fortsætte din normale livsstil, og du vil knapt nok bemærke, at du går med bøjle. Vi påsætter nemlig bøjlen direkte på dine tænder, og du kan både spise og drikke med bøjlen på som normalt – og du børster dine tænder helt som du plejer.

Fuld tryghed fra start til slut

Hos Hvidtand bliver du behandlet af en erfaren og certificeret tandlæge, så du er i trygge hænder gennem behandlingen. Tandlægen sørger naturligvis også for at sætte dig godt ind i de forskellige procedurer. Det er vigtigt for os, at du har en god og tryg oplevelse, når du vælger Hvidtand.

Vil du vide mere om Litewire?

Så ring til os på +45 36 75 07 77. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om.