Effektiv paradentosebehandling i København

Lider du af paradentose?

Så er du i professionelle hænder hos Hvidtand. Vi tilbyder virkningsfuld og kompetent paradentosebehandling i København med fokus på din tryghed og dine behov. Denne behandling varetages af en tandlæge i samarbejde med en tandplejer.

Hvad er paradentose?

Paradentose er karakteriseret ved, at en større eller mindre del af kæbeknoglen omkring tænderne forsvinder. Paradentose rammer cirka 10 % af den voksne befolkning. Der kan være mange årsager til, at sygdommen går i udbrud, men i alle former for paradentosebehandling er det vigtigt at fjerne bakteriebelægninger omkring tænderne.

Bakterierne giver anledning til betændelse, og en kompliceret immunreaktion kan medføre, at kæbeknoglen over tid ødelægges og forsvinder. Det er meget individuelt, hvorledes den enkeltes tandkød reagerer på bakteriebelægninger.

Enkelte personer udvikler alvorlig paradentose på trods af meget god mundhygiejne, mens andre tåler store mængder belægninger omkring tænderne, uden at der udvikles andet end en overfladisk tandkødsbetændelse.

En ubehandlet paradentose kan føre til tandtab som følge af tab af fæste og deraf løsning af tænder.

Tidsbestilling

Tidsbestillingen kan også klares nemt og enkelt online.

Symptomer på paradentose

Det er vigtigt at opsøge en tandlæge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er ved at udvikle paradentose. Jo tidligere vi kommer i gang med vores paradentosebehandling her i København, jo større chance er der for et godt resultat.

Symptomer på paradentose kan være:

  • Blødende tandkød
  • Tandvandring – pludselig ændret tandstilling
  • Dårlig smag og ånde
  • Længere tænder – tilbagetrukket tandkød og blottet rodoverflade

Paradentosebehandling i København, Hvidovre

For at kunne gennemføre en effektiv behandling er det altafgørende, at man har foretaget en grundig undersøgelse og stillet de korrekte diagnoser. Eksempelvis kan paradentose godt forekomme meget lokalt – det vil sige kun involvere én eller enkelte tænder, eller en enkelt side på en tand.

Det er vigtigt med et godt samarbejde mellem tandlæge mod paradentose behandling og patient da et godt resultat fås ved, at der også er god hjemmehygiejne.

Tandrensning og tandbørstning er helt centralt i behandling af paradentose. Bestil din tid på klinikken til paradentosebehandling Hvidovre, så tager vi et godt kig på dine tænder.