Kronebehandling – Altid af højeste kvalitet

Hos Hvidtand udfører vi alle former for krone-, bro og protesebehandling. Der kan være mange årsager til, at det er nødvendigt med en kronebehandling, uanset hvordan skaden er opstået, kan du være sikker på en topprofessionel og kompetent behandling – naturligvis udført med de bedste og mest holdbare materialer.

  • Ved kronebehandling udfører vi guldkroner, metalforstærkede porcelænskroner samt helkeramiske kroner såsom zirkonium- og emax-kroner
  • Ved tandbro benytter vi metalkeramik eller helkeramiske fortandsbroer og æts-broer.
  • Herudover tilbyder vi også konus-konstruktioner, hybridproteser, unitors, delproteser og helproteser.

Individuel rådgivning – Kronebehandling hos Hvidtand

Når du bestiller en kronebehandling hos Hvidtand, kan du være sikker på en personlig og nærværende service. Vi sætter os grundigt ind i din situation og afdækker dine behov, så du får den bedste og mest dækkende behandling. Derfor er vores kronebehandling også individuelt tilrettelagt, da der kan være forskellige ting, der er værd at have fokus på. Hvilken tandkrone du har behov for, afhænger eksempelvis af, hvor i munden den skal placeres. Vi rådgiver dig individuelt ved kronebehandling ud fra blandt andet:

  • Funktion
  • Holdbarhed
  • Udseende
  • Visuel fremtoning

Hos Hvidtand har vi både fokus på kvalitet og tryghed. Derfor bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter, og vi sørger altid for at sætte dig godt ind i behandlingen inden start.

Få et tilbud på kronebehandling – Krone på tand

Tandbro, krone på tand eller protese? Ring til Hvidtand på +45 36 75 07 77 eller book en tid her på siden. I første omgang vil vi undersøge den skadede tand og finde frem til den løsning, der passer bedst til netop dig. Herefter vil vi give dig et prisoverslag, så du ved, hvad behandlingen kommer til at koste.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken!
Professionel tandlæge og protese-behandling.