Tandblegning i Hvidovre – Hvidtand

Drømmer du om et skinnende hvidt smil? Eller vil du blot lysne dine tænder et par nuancer? Hos Hvidtand tilbyder vi professionel tandblegning i Hvidovre med fokus på dine ønsker. Vi har stor erfaring med tandblegning, og vi bestræber os altid på at levere et tilfredsstillende resultat af høj kvalitet. Få mere information om vores tandblegning i Hvidovre nedenfor.

Vi kan også træffes på +45 36 75 07 77, hvor vi både kan besvare dine spørgsmål og tage imod din tidsbestilling.

Kosmetisk tandblegning i København

Når du bestiller en tandblegning hos os i Hvidovre fokuserer vi på det kosmetiske. Hver behandling tilrettelægges individuelt, så vi rammer den nuance, der passer bedst til dit tandsæt. Inden behandlingen tager vi en snak omkring dine ønsker – og hvad der er realistisk. Det er vigtigt for os som professionel og ansvarlig tandklinik, at vi udfører behandlingen under hensyntagen til de faktiske forhold i din mund, de biologiske faktorer samt din økonomi.

Vi tilbyder blandt andet kosmetisk tandblegning ved fyldninger og kroner samt af hele tandsættet. Vi udfører også blegeskinner.

Tandblegning i København – Den mest effektive behandling

Hos Hvidtand benytter vi os udelukkende af de nyeste og mest virkningsfulde teknikker. Det høje faglige niveau opretholdes ved løbende at deltage på kurser. På den måde er du sikret den mest effektive behandling af højeste kvalitet.

Ønsker du at høre mere omkring tandblegning – eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 36 75 07 77 eller at udfylde kontaktformularen her på siden.

Hvidtand – Vi gør dit smil hvidere!