Det kan godt være svært at regne ud, hvornår du har brug for en specialtandlæge.

Helt kort, så er en specialtandlæge en tandlæge, som har videreuddannet sig indenfor et bestemt speciale. Her i Danmark findes der to muligheder for at uddanne sig indenfor to specialer. De to specialer er ortodonti og tand-, mund- og kæbekirurgi.

Når en tandlæge bliver specialtandlæge, har han eller hun først uddannet sig til tandlæge og herefter brugt tre eller fem år på at tage deres speciale. Det gør dem i stand til at forholde sig til mere komplekse sager.

Hos Hvidtand i Hvidovre kan vi udfører avanceret kirurgisk tandbehandling samt indsættelse af implantater – det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside.

Hvornår har du brug for en specialtandlæge?

Hvornår har du brug for en specialtandlæge?

Hvis du spekulerer over, hvornår du har behov for en specialtandlæge, så kan vi kort sige, at det er meget forkelligt og afhænger af flere faktorer. Det er noget, alle tandlæger kan vurdere og sende patienter videre til, hvis der er et behov.

Måske står du overfor en situation, hvor du har fået et brud inde i din mund, eller du har store problemer med din kæbe, eller du har fået en sygdom som kræft eller en alvorlig infektion. I tilfælde som dem vil du skulle sendes videre til en specialtandlæge, som kan arbejde sig til bunds i din sag og hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du har brug for en tandregulering, vil du også skulle forbi en specialtandlæge. Det er ikke alle tandreguleringer, der kræver en specialtandlæge, men ved langt de fleste behandlinger er det nødvendigt med en specialuddannet tandlæge til at tage sig af sagen.

Har du brug for en specialtandlæge?

Det ved du formentlig knap nok selv. Men vi hos Hvidtand skal nok tage dig i hånden, kigge på din situation og herfra råde dig til dit videre forløb. Du er i gode hænder her hos os.

Her i klinikken tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, og alle vores tandlæger er uddannet og specialiseret indenfor det felt, hvor de udfører behandlinger. Vi tilbyder tandkirurgi, så hvis du skal bruge en specialtandlæge eller kæbekirurg, finder du det hos os.

Her i klinikken udfører vi kirurgiske opgaver som:

  • Fjernelse ad visdomstænder, cyster og rodspidser
  • Indsættelse af implantater og knogleopbygninger
  • Rodresektioner – Kirurgisk rodbehandling
  • Mundslimhindelidelser
  • Biopsi

Specialtandlæge København

Hvis du har brug for en specialtandlæge i København eller Hvidovre, er du velkommen til at kontakte Hvidtand.

Du finde mange flere informationer på vores hjemmeside. Du kan også ringe til os hos Hvidtand i Hvidovre på telefon 36750777, hvor vi kan tage en snak om, hvad du har behov for. Her booker vi også en tid til dig.

FAQ

Hvis jeg har mistanke om et hul i min tand, kan I så tage jer af det?

Ja, det kan vi helt bestemt. Du skal blot ringe til os, så aftaler vi en tid, så snart vi har en åbning – og så kan vi få kigget på den tand og gjort noget ved det.

Hvis jeg gerne vil have hvidere tænder, kan jeg så få det hos jer?

Det kan du godt. Her skal du have en tandblegning, og det foretager vi her hos Hvidtand på flere måder. Du skal booke en tid hos os, hvor vi finder ud af, hvad vi kan gøre for dig på den front.

Kan jeg få en tid hos jer, selvom jeg ikke er fast patient hos jer?

Ja, det kan du. Vi tager gerne nye patienter ind, og du skal blot ringe til os, så vi kan få dine oplysninger tastet ind i vores system og aftale en tid. Vi glæder os til at høre fra dig.