Der er lige så stor forskel på tænder, som der er på mennesker. De ser forskellige ud, og de opfører sig i den grad også forskelligt. Det betyder også, at dét, der virker på andres tænder, ikke nødvendigvis er det samme, som virker for dig. Du kan godt være meget omhyggelig med din tandbørstning og tandtråd og stadig slås med huller eller tandkødsbetændelse. Mens andre du kender, der er mindre effektive med tandbørsten, måske aldrig har haft et hul.

Indsats og omtanke er vigtig, når det kommer til sunde tænder. Men din effektive indsats belønnes desværre ikke altid, når det kommer til tænder, for der kan alligevel godt opstå problemer. Selvom det naturligvis altid kan betale sig at holde en høj standard på mundhygiejnen, så kan du godt være en af dem, der er i større risiko for huller og paradentose.

Dit besøg ved tandlægen

Uanset om du er ekstra udsat, eller du altid har haft nemt ved at passe på dine tænder, så skal du med jævne mellemrum sørge for at blive tilset af en tandlæge. Det skal du gøre for din egen og dine tænders skyld.

Hos Hvidtand.dk dækker vi bredt, når det kommer til tandpleje. Vi laver alt fra tandeftersyn, tandrensning, diverse behandlinger som eksempelvis rodbehandling, kosmetiske behandlinger og specialtandpleje. Vi er altså en klinik, hvor du kan få lavet stort set alt, hvis der skulle opstå problemer med dine tænder.

Skræddersyet tandpleje: Individuel forebyggende behandling

Individuel forebyggende behandling til dig

Vi vil naturligvis helst undgå, at du havner i en situation, hvor du skal gennemgå en eller flere behandlingskrævende problematikker med dine tænder. Derfor gør vi utrolig meget ud af at give dig den rette forebyggende behandling.

Hos Hvidtand.dk får du individuel forebyggende behandling med udgangspunkt i din situation og dine tænder. Det gør, at vi kan opsnappe eventuelle problematikker i opløbet. Det kan altid betale sig, for det er nemmere at behandle problemer, inden de bliver større. Det kan også spare dig mange penge med tiden.

Dit besøg hos Hvidtand

Når du kommer til os for et rutinetjek, eller du kommer for at få undersøgt noget specifikt, så vil lave et grundigt gennemtjek af dine tænder. Herefter forklarer vi, hvad vi ser og hvilke tanker, vi har om dine tænder her og nu. Men vi vil også nævne, hvis der er ting, som du skal holde ekstra øje med det næste stykke tid.

Hvis vi vurderer, at der er en problematik, der skal opfølges, så vil vi foreslå dig en behandling, som passer til din situation. Det kan være en her-og-nu behandling, eller det kan være et individuel forebyggende behandlingsprogram.

Hvis du ønsker at bestille en tid eller se mere om vores behandlinger, kan du læse meget mere på vores hjemmeside.

FAQ

Jeg har mistanke om paradentose – skal jeg se tiden an?

Nej, vores råd vil være, at du søger tandlæge og får en vurdering af din formodning. På den måde kan der sættes ind med den rette behandling.

Jeg er angst for tandlæger og bange for at spilde jeres tid, når jeg kommer ind. Kan I håndtere det?

Ja, det kan du tro, vi kan. Vi bestrræber os altid på at skabe et rart og trygt rum for dit tandlægebesøg. Og en af de ting du kan gøre er, at du fortæller om din situation, når du bestiller tid hos os. Så ved vi det allerede, når du kommer ind, og vi kan have ekstra fokus på det.

Hvad gør jeg, hvis jeg har haft tandlæge et andet sted indtil nu?

Hvis du gerne vil skifte til Hvidtand, så skal du ringe ind til os – så kan vi få de nødvendige oplysninger om dig og booke en tid.